Ons team

Wanneer u kiest voor hulp van B&O Letselschade, kiest u voor professionaliteit, betrokkenheid en persoonlijke aandacht.

Als u in Eindhoven het slachtoffer bent van een ongeval waarvoor een ander aansprakelijk is, bieden we u gratis hulp van een letselschadejurist. Om ervoor te zorgen dat uw belangen goed worden behartigd, hebt u het juiste juristenkantoor nodig. B&O Letselschade behandelt alleen letselschadezaken. Hierdoor kunnen wij ons volledig wijden aan cliënten die ons hard nodig hebben in een moeilijke tijd.

Onze letselschadespecialisten kenmerken zich door professionaliteit, betrokkenheid en persoonlijke aandacht. U staat centraal in onze dienstverlening: het verhalen van letselschade.

Bij B&O Letselschade behandelen alleen professionals uw letselschadezaak: een letselschadejurist of een letselschade-expert. Iedereen binnen ons kantoor beschikt over de vereiste diploma’s en heeft aantoonbare vakkennis. Ons kantoor heeft het keurmerk van het Register Letselschade en is aangesloten bij alle relevante brancheorganisaties, zoals het Nederlands Instituut Voor Register Experts (NIVRE) en het Nederlands Instituut Schaderegelaars (NIS).

In letselschadezaken is het belangrijk dat u te maken hebt met betrokken letselschade-experts. Het menselijke aspect van uw zaak is immers minstens zo belangrijk als het materiële aspect. Een ongeval zet uw leven op zijn kop. U krijgt te maken met pijn, verdriet en onzekerheid. Wij begrijpen dat.

Persoonlijke aandacht is belangrijk bij de behandeling van uw letselschadezaak. We hechten er waarde aan om geregeld met u bij te praten. Bij aanvang van uw zaak bezoeken wij u het liefst thuis. Daar kunnen we rustig kennismaken en alles doorspreken. Als wij uw dossier verder in behandeling nemen, zal ook de letselschade-expert van de tegenpartij met u willen praten. Natuurlijk zijn wij daarbij, u staat er nooit alleen voor. Ontmoetingen met de tegenpartij kunnen eventueel ook in onze overlegruimte in Eindhoven plaatsvinden.

Ontmoet ons

Arjan van Ooijen

Letselschadejurist

Joke van Beelen

Letselschadejurist

Bert Koelen

Letselschade expert

Esther Verbeek

Letselschadejurist

Ingrid Lindeman

Secretaresse

Erika Tamerius

Secretaresse